Asztalfoglalás

Ételallergia/ételérzékenység esetén, kérjük, foglaláskor azt a megjegyzés rovatban, vagy az info@babel-budapest.hu e-mail címen, illetve a +36 70 6000 800-as telefonszámon szíveskedjen jelezni. Ezáltal kollégáink a lehetőségekhez mérten legjobban személyre szabhatják fogásait.

1-5 fő vendégszám esetén

Az asztalfoglalás a Sevenrooms foglalási rendszerén keresztül történik.

A foglalás, a bankkártya adatok sikeres regisztrálása után garantált és csak visszaigazolás esetén érvényes. A megadott bankkártya kizárólag késői lemondás, módosítás vagy meg nem jelenés esetén kerül megterhelésre.

A foglalás, a vacsora időpontja előtt 24 órával díjfizetés nélkül lemondható vagy módosítható, amennyiben azt írásban jelzi éttermünk felé az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Késői lemondás, vendégszámra vonatkozó késői módosítások vagy meg nem jelenés esetén, személyenként az adott vacsora ára kerül levonásra bankkártyájáról.

Kérjük, hogy a foglalt idő szerint pontosan érkezzen, a lefoglalt asztalokat 20 percig tudjuk tartani, ennél nagyobb késés esetén a várakozóknak adjuk a lehetőséget. 

Amennyiben az online asztalfoglalási rendszerünkön keresztül nem sikerült foglalni a kívánt dátumra, kérjük, használja a kérés beküldése gombot, vagy érdeklődjön telefonon, keddtől szombatig 10:00 és 20:00 óra között.

6 fő, vagy magasabb vendégszám esetén

6 fő vendégszám vagy a felett előleg fizetése szükséges.

Ezzel kapcsolatban kérjük, érdeklődjön az info@babel-budapest.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 70 6000 800-as telefonszámon.

Éttermünkben privát ebédek és vacsorák lebonyolítására is van lehetőség. Ennek részleteiről érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Dress Code

Dress code nincsen, szeretjük a lazaságot és egyéniséget, de megkérjük vendégeinket, hogy öltözékükkel fejezzük ki egymás és az alkalom iránti tiszteletünket.

Parkolás

Éttermünk saját parkolóhellyel nem rendelkezik. Megállni az utcán, valamint a közeli parkolóházban térítés ellenében lehetséges.

A parkolóház címe:
Millennium Center Mélygarázs / 1052 Budapest, Piarista u. 4.
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Étterem kategória: I. osztály
Made with ❤︎ by Meraki.
Kövessen minket —

Babel Budapest
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.