DOLGOZZ VELÜNK

A Babel csapat egy család. Hiszünk az emberi minőség fontosságában, ezért a csapattagok kiválasztásánál a vendégszeretet és a szakmai tudás mellett ez az elsődleges szempont. Elhatároztuk, hogy a legjobb munkahely szeretnénk lenni a csapat számára, ahol nem csak szakmai fejlődést és életminőségbeli fejlődést, de minőségi időt és életet lehet élni mellette. A fine dining világában forradalminak számító változásokat vezettünk be a céljaink elérése érdekében. Normál óraszámban dolgozunk és van szabad délelőtt és este is, teljes hétvége is. Nem engedjük a 12-16 órás kizsákmányoló és kiégető munkanapokat. Cserébe a maximumot várjuk el abban az időben, amikor a vendégeinket szolgáljuk ki és nekik alkotunk…

Van lehetőség külföldön és itthon is tanulni és fizetett szabadságra menni… Van lehetőség teljes értékű életet élni a megszokott szakmai hátrányokat leküzdve, élhető módon fenntartható munkakörülményeket teremteni, ahol hosszútávon tudunk együtt alkotni és akár idős korunkban is abban a szakmában dolgozni, ami a hivatásunk.

Jelenlegi nyitott pozíciók:

  • Cukrász
  • Felszolgáló
  • Host/Hostess
Jelentkezési űrlap
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Étterem kategória: I. osztály
Made with ❤︎ by Meraki.
Kövessen minket —

Babel Budapest
Sütihasználati tájékoztató

A honlappal kapcsolatos felhasználói élmény fokozásának érdekében, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak alapján, honlapunkon sütiket alkalmazunk.