DOLGOZZ VELÜNK

A Babel csapata egy igazi család. Hiszünk az emberi minőség fontosságában, ezért a csapattagok kiválasztásánál a vendégszeretet és a szakmai tudás mellett ez az elsődleges szempont.

Elhatároztuk, hogy a legjobb munkahellyé szeretnénk válni a családunk számára, ahol nem csupán szakmai fejlődését érhetünk el, de minőségi életet is élhetünk a munkánk mellett. A fine dining világában forradalminak számító változásokat vezettünk be a céljaink elérése érdekében. Normál óraszámban dolgozunk és mindenki kap szabad délelőttöket, estéket, de teljes hétvégéket is. Nem engedjük meg magunknak a kizsákmányoló és kiégető munkanapokat. Cserébe a maximumra számítunk mindenkitől abban az időben, amikor a vendégeinket szolgáljuk ki, hiszen nekik alkotunk.

Lehetőséget biztosítunk a csapatunk tagjainak a tanulásra, így van lehetőségünk teljes értékű életet élni a megszokott szakmai hátrányokat leküzdve, megteremtve a fenntartható munkakörülményeket, ahol hosszútávon, egymást segítve adózhatunk a hivatásunknak.

Éttermünkben lehetőséget biztosítunk stázsolásra is! Szeretettel várjuk azokat a kollégákat, akik a tudásukat egy Michelin-csillagos étteremben kívánják fejleszteni.

Jelenlegi nyitott pozíciók:

  • Cukrász
  • Felszolgáló
  • Host/Hostess
  • Szakács
Jelentkezési űrlap
© M15 Restaurant Kft. Minden jog fenntartva.
Étterem kategória: I. osztály
Made with ❤︎ by Meraki.
Kövessen minket —